Comencen les obres de reforma i millora del bar de la zona recreativa de la Pedrera del Rei

Ja han començat les obres de reforma i millora del bar de la zona recreativa de la Pedrera del Rei, que permetrà que este local hostaler s’ajuste a la normativa vigent i tinga l’accessibilitat necessària perquè tota la ciutadania puga disfrutar d’ell.
Durant el matí de hui, Héctor Troyano, primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, i Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, han acudit a este emplaçament turístic per a revisar l’estat de les actuacions que s’estan duent a terme per a millorar l’accessibilitat i els seus serveis.

Estes millores en el local hostaler complementen les produïdes durant la present legislatura a l’entorn de la zona recreativa de la Pedrera del Rei, que ja compta amb parcs infantils i accessos habilitats per a persones amb problemes de mobilitat.

Héctor Troyano ha explicat que la intenció és “continuar potenciant este enclavament turístic que tenim en el terme municipal i que és perfecte perquè els nostres veïns i visitants disfruten del nostre entorn”.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×