L’Alberg de Les Rodanes obrirà al públic a partir de demà, 30 d’octubre

A partir de demà, dissabte 30 d’octubre, l’Alberg de Les Rodanes Rodanes obri les seues portes per a donar un servei a totes les persones que vulguen disfrutar del Paratge de Les Rodanes.

Inicialment l’horari d’obertura serà de dimarts a diumenge de 8.30 hores a 14.30 hores. L’objectiu és que les persones disposen dels serveis que dona la pròpia instal·lació, però programant al mateix temps una bateria d’accions i activitats relacionades amb la conservació de la naturalesa, l’agricultura i el desenvolupament rural, secundats amb programes d’educació ambiental i foment de l’agricultura dirigides als més xicotets, a joves i a persones adultes.

Un altre objectiu prioritari és la dinamització turística del municipi donant a conéixer el valor i la riquesa patrimonial del nostre poble.

Finalment, en paraules de Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, la meta és “crear un entorn de col·laboració entre empreses i administracions amb l’únic objectiu de posar en marxa iniciatives de Responsabilitat Social Corporativa amb la finalitat de preservar el nostre entorn natural canalitzats tots ells amb el que es coneix com a Projectes de Responsabilitat Social Corporativa on tots posem el nostre granet d’arena per a conservar els nostres espais naturals”

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×