Vilamarxant, seu de la primera etapa de la Volta a València en categories elit i sub-23

La localitat de Vilamarxant serà seu de la primera etapa de la Volta Ciclista a València en les categories elit i sub-23, que es disputarà del 8 a l’11 de setembre del pròxim any.

L’alcalde de la localitat del Camp de Túria, Xavier Jorge, ha rebut hui a l’organització de la carrera ciclista per a conéixer tots els detalls de la competició, que durant quatre dies recorrerà diversos punts de la província de València. Gabriel Castellano, regidor d’Esports, també ha estat present en la cita celebrada en el Consistori.

Segons el recorregut previst, el grup ciclista arribarà a Vilamarxant procedent de Riba-roja del Túria per a donar fins a tres voltes en el terme municipal. De fet, s’instal·larà tant una meta volant com la meta al nostre poble.

L’alcalde Xavier Jorge ha destacat la importància d’esta cita per al municipi: “Vilamarxant sempre s’ha caracteritzat pel seu amor per l’esport i, en concret, pel ciclisme. Ser seu de la primera etapa de la Volta a València és un orgull per a tots els que estimem l’esport al nostre poble i, per este motiu, organitzarem diferents activitats paral·leles per a involucrar a tots i difondre l’esport entre els més xicotets”.

“Durant tota la legislatura estem apostant per l’esport, font inesgotable de grans alegries per a Vilamarxant. I esta nova cita esportiva és una altra mostra de la passió que mostrem per la pràctica esportiva i pel foment de l’activitat física entre la nostra ciutadania”, ha agregat el primer edil.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×