Finalitza la reforma del bar de l’Àrea Recreativa de la Pedrera del Rei

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha finalitzat les obres de reforma del bar situat en l’Àrea Recreativa de la Pedrera del Rei. Estes millores permetran oferir un millor servei a tots els veïns i visitants que disfruten d’este espai natural situat en el terme municipal de Vilamarxant.

Des de l’àrea dirigida per Ciro Ferrer s’està fent un important esforç per a tindre en perfectes condicions els espais i instal·lacions municipals dependents de Medi Ambient perquè totes les persones que ho desitgen puguen fer ús d’elles en qualsevol època de l’any.

Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient, ha destacat que estes actuacions estan emmarcades dins d’un pla ambiciós: “Volem que totes les nostres instal·lacions estiguen perfectes perquè la ciutadania disfrute d’estos espais emblemàtics i que són visitats per moltes persones que anhelen disfrutar del medi ambient”.

“Sempre treballarem perquè les nostres instal·lacions complisquen amb la normativa vigent perquè la ciutadania puga fer ús d’elles amb garanties i seguretat”, ha postil·lat el regidor.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×