Vilamarxant celebrarà la seua tradicional cavalcada baix estrictes mesures de seguretat

L’Ajuntament de Vilamarxant celebrarà el dimecres, 5 de gener, la tradicional cavalcada dels Reis Mags baix estrictes mesures de seguretat per a evitar nous contagis davant la sisena ona de la pandèmia de la COVID-19. La desfilada, a més, podrà seguir-se en directe a través dels perfils oficials en xarxes socials de l’Ajuntament.

L’elevada incidència de la variant Ómicron ha obligat el Consistori a extremar les precaucions durant la celebració de la cavalcada, que recorrerà els carrers del municipi en el seu tradicional trajecte perquè les famílies i xiquets puguen veure en directe a les Seues Majestats d’Orient en les carrosses.

L’àrea de Festes, dirigida per Miguel Navarro, desitja posar èmfasis en la importància de mantindre la distància de seguretat i de l’ús de la mascareta durant el desenvolupament de l’esdeveniment. A més, és important evitar aglomeracions que puguen provocar nous contagis en la localitat del Camp de Túria.

Així mateix, la regidoria de Festes ha organitzat una desfilada alternativa, ja que els Reis Mags també recorreran el nucli urbà, les urbanitzacions i els nuclis disseminats durant tot el dia 5 de gener perquè puguen veure als Reis Mags.

D’altra banda, la tradicional cavalcada serà retransmesa pels perfils oficials de l’Ajuntament de Vilamarxant en xarxes socials perquè puguen viure-la en la comoditat de les seues cases des dels seus dispositius electrònics.

Miguel Navarro, regidor de Festes, ha insistit en la importància de “complir amb les mesures imposades per les autoritats sanitàries per a disfrutar de la cavalcada amb seguretat” i ha recordat que enguany no hi haurà lliurament de regals a les cases.

“Tots farem un gran esforç per a viure este esdeveniment malgrat la situació complicada que estem vivint per la COVID-19. Per això, hem d’estar conscienciats i col·laborar amb l’organització perquè siga un èxit”, ha seguit el regidor.

Finalment, l’alcalde Xavier Jorge ha convidat a la població a viure amb “responsabilitat” esta cavalcada, ja que la situació epidemiològica és delicada per la incidència de la nova variant.

“Estem segurs que viurem un dia molt especial per als més xicotets, però hem de llançar un avís de precaució ja que encara estem molt lluny de recobrar l’anhelada normalitat que vam deixar darrere fa ja més d’any i mig”, ha conclòs el primer edil.

Itinerari:

– De 12 a 14 hores: Visita dels Reis Mags amb cotxes descapotables per les urbanitzacions

– De 16 a 18 hores: Visita dels Reis Mags amb cotxes descapotables per les urbanitzacions

– A les 18 hores: Començament de la cavalcada

– Després de l’adoració dels Reis Mags: Visita dels Reis Mags amb cotxes descapotables pel nucli urbà

 

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×