El Trail 3 Pics de Les Rodanes torna el diumenge, 23 de gener

El Trail 3 Pics de Les Rodanes de Vilamarxant torna el pròxim cap de setmana a l’actualitat. El diumenge, 23 de gener, se celebrarà la dissetena edició d’esta prova, organitzada pel Club Atletisme de Vilamarxant en col·laboració amb l’Ajuntament.

La competició, com ja és habitual, tindrà tres modalitats de carreres per muntanya: la prova regna que constarà de 28 quilòmetres; el rapittrail, de 14 km.; i el Iniciació Trail, de 8 km. Totes les modalitats tenen la seua eixida i arribada en el camp de futbol Germans Albiol de Vilamarxant.

El club organitzador ja ha confirmat a través de les seues xarxes socials que estan esgotats els dorsals per a participar en qualsevol de les distàncies de la competició.

De nou, esta edició de la prova de muntanya va camí de resultar un gran èxit de participació i competició. Vilamarxant tornarà a erigir-se com a protagonista dels trails gràcies a la seua prova organitzada pel club local.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat esta prova: “Córrer per Les Rodanes és un dels grans privilegis que tenim els veïns del nostre poble. Oferir, gràcies al treball del club d’atletisme de Vilamarxant, l’oportunitat de disfrutar del nostre entorn amb una prova de trail és una gran notícia per a tots”.

“Des de fa quasi dos dècades, el club local porta organitzant esta carrera de muntanya que s’ha convertit en un referent en el calendari autonòmic. Haver-se esgotat els dorsals és una prova de les ganes que té la gent de córrer per Les Rodanes”, ha agregat el primer edil.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×