Vilamarxant acudeix a FITUR per a promocionar el turisme i la gastronomia local

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha acudit a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) per a promocionar el turisme i la gastronomia local del municipi de la comarca del Camp de Túria. FITUR és el punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira líder d’este àmbit, que se celebra anualment a Madrid a principis de cada any.

Vilamarxant sorgeix en este context de pandèmia sanitària com un dels grans referents del turisme d’interior de la Comunitat Valenciana, ja que disposa d’uns valors turístics que el converteixen en protagonista. De fet, durant estos mesos de crisis per culpa de la COVID, el turisme d’interior s’ha convertit en un dels més reclamats en l’àmbit nacional.

Així, el primer edil ha acudit a la Fira de Turisme amb l’objectiu d’assentar la destinació de Vilamarxant com un valor segur per les persones que busquen disfrutar del turisme d’interior. El seu entorn natural, la seua gastronomia, les seues activitats festives i esportives i el seu patrimoni són alguns dels motius que converteixen a Vilamarxant en un atractiu per a tot el turisme nacional i autonòmic.

Durant la seua estada en FITUR, Jorge ha promocionat la gastronomia local, ja que ha entregat un producte típic de Vilamarxant, les pelaetes, per a la seua degustació.

De fet, Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, Toni Gaspar, president de la Diputació de València, Carlos Mazón, president de la Diputació d’Alacant, o Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, així com nombrosos visitants de FITUR, han degustat este producte típic de Vilamarxant, elaborats en els diferents forns de la localitat per a l’ocasió.

“Hem viscut una gran jornada en FITUR donant a conéixer el producte local gràcies a les típiques pelaetes del nostre poble, un producte que no pot faltar en qualsevol reunió d’amics o familiars”, ha explicat l’alcalde Xavier Jorge.

“El nostre municipi té unes característiques molt especials que el converteixen en una destinació perfecta per a les persones apassionades pel turisme d’interior. Patrimoni històric amb el Castell, entorn natural amb el riu Túria i Les Rodanes, gastronomia local, cultura… són molts els atractius de Vilamarxant que són reconeguts pels visitants”, ha agregat el primer edil.

Finalment, Jorge ha destacat la intenció de l’Ajuntament de continuar “promocionant els nostres senyals d’identitat com a poble, que ens converteixen en un valor segur de turisme d’interior amb un enclavament perfecte per a disfrutar del medi ambient”.

 

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×