Vilamarxant viurà de nou la il·lusió per les Falles

El municipi de Vilamarxant recuperarà, després de dos anys de crisi sanitària provocada per la COVID-19, la celebració de les Falles, una de les festes més arrelades en la localitat del Camp de Túria.

La Falla El Colp, la Falla Pensat i Fet i la Falla El Pilar ja vetlen armes per a disfrutar d’una setmana fallera que es presenta apassionant, ja que la ciutadania de Vilamarxant es bolca en estes festes que omplin d’il·lusió i color els carrers.

Miguel Navarro, regidor de Festes de Vilamarxant, ha anunciat que enguany tornarà la il·lusió al municipi amb la recuperació d’activitats, festes, actes i esdeveniments, que fins a l’inici de la pandèmia es convertien en lloc de reunió dels veïns i veïnes.

“Estem d’enhorabona perquè les circumstàncies epidemiològiques ens permeten tornar a disfrutar dels nostres casals, activitats i esdeveniments que, any rere any, esperen els membres de les tres comissions del poble”, ha explicat Navarro.

Mentrestant, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha convidat a la població i als visitants a viure les festes: “És moment de tornar a viure la passió per les Falles als nostres carrers i en les nostres comissions. Hem passat moments molt complicats i enguany, després d’un esforç increïble per part de tots, tornarem a viure l’amor per les festes”.

“Les festes falleres al nostre poble es caracteritzen per la passió, el color i el sentiment. I tot això recuperarem enguany, sempre amb el respecte a les recomanacions sanitàries que ens indiquen les autoritats per a evitar nous contagis”, ha seguit el primer edil.

El pròxim 26 de febrer se celebrarà el primer acte d’estes Falles amb la Crida. A les 19 hores està prevista la concentració de les diferents comissions en la replaça per a començar l’acte mitja hora més tard a l’Ajuntament. La jornada conclourà a mitjanit amb una orquestra on tots els fallers podran disfrutar de la convivència i la festa.

Com es ve realitzant en els últims esdeveniments importants del municipi, les persones que ho desitgen podran viure la màgia de la Crida des de les seues llars ja que es retransmetrà en directe a través dels canals oficials de l’Ajuntament en xarxes socials.

El 6 de març, com ja és tradició, se celebrarà el Tren Faller, una cavalcada pels carrers de Vilamarxant que tornarà a despertar l’enginy i gràcia de les diferents comissions, que crearan de nou disfresses i escenes brillants.

Els pròxims 17 i 18 de març tindrà lloc als carrers de Vilamarxant l’Ofrena de Flores a la Mare de Deu. El primer dia està destinat per a les comissions infantils de les diferents falles, mentre que el 18 està reservat per a les comissions majors.

Finalment, el 19 de març les Falles El Colp, Pensat i Fet i El Pilar retran homenatge a San José amb l’assistència a la missa que se celebrarà a l’Església de Santa Caterina i els cercaviles que recorreran el municipi.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×