L’àrea d’Esports de l’Ajuntament planifica la Carrera d’Arbres i Castells

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vilamarxant, amb el regidor Gabriel Castellano al capdavant, s’ha reunit amb els tècnics de la Mancomunitat Camp de Túria per a planificar la Carrera d’Arbres i Castells que se celebrarà els dies 26 i 27 de març.

Els participants en la carrera visitaran el municipi de Vilamarxant durant la desena etapa, que tindrà lloc el diumenge, 27 de març. Tant l’eixida com l’arribada de l’etapa de Vilamarxant s’instal·larà en l’Avinguda 2 de maig.

Esta cita esportiva és una carrera per equips en la qual els participants s’agrupen per equips per a completar les diferents etapes que recorren la comarca del Camp de Túria.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports, ha assegurat que esta carrera és una gran oportunitat de conéixer l’entorn: “La Carrera d’Arbres i Castells és una cita fonamental en el calendari de l’atletisme popular. La carrera permet a grups d’amics disfrutar junts de l’esport en un entorn preciós com ho són els municipis de la comarca”.

“Sempre volem estar en el mapa de l’esport a la província de València i esta carrera, organitzada per la Mancomunitat, ens permet tornar a ser protagonistes en una gran cita esportiva”, ha postil·lat Sanchis.

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant i Vicepresident de la Mancomunitat, ha destacat la importància de la carrera “com a iniciativa vertebradora de la comarca que treballa diàriament perquè tot el territori se senta integrat i partícip dels projectes”.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×