L’alberg de la Bassa Barreta de Vilamarxant programa nombroses activitats durant el mes d’abril

L’alberg de la Bassa Barreta de Vilamarxant, situat en ple pulmó del Paratge Natural de Les Rodanes, ha programat nombroses activitats ambientals durant el mes d’abril per a tots els públics.

El pròxim 3 d’abril s’impartirà la formació titulada “Check-in bichito” on els assistents coneixeran com ajuden alguns insectes beneficiosos i, a més, es construirà un hotel perquè puguen allotjar-se en els propis jardins.

Mentrestant, l’11 d’abril se celebrarà una activitat anomenada “Benvinguts agricultors” on s’inaugurarà l’hort de la Bassa Barreta preparant el terreny i realitzant la primera plantació.

D’altra banda, el 17 d’abril es formarà a les persones inscrites en la identificació d’ocells i es construiran caixes niu.

I, per l’últim, el 24 d’abril s’oferiran nocions bàsiques per a començar a familiaritzar-se amb la fotografia de naturalesa.

Les inscripcions per a participar en estes activitats previstes en l’Alberg de la Bassa Barreta, que es realitzaran d’11.30 a 12.30 hores els dies assenyalats, es podran fer a través del següent enllaç .

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×