Èxit del Tren Faller de Vilamarxant amb participació massiva de les comissions falleres

El Tren Faller de Vilamarxant va resultar un gran èxit. Després de dos ajornaments per culpa de la pluja, ahir, a la fi, es va poder celebrar la tradicional desfilada d’un dels esdeveniments més important i concorreguts de les Falles de Vilamarxant que, tradicionalment, té lloc abans de la setmana gran però que enguany s’ha posposat per les condicions meteorològiques.

Com ja és habitual, centenars de persones han participat en el Tren Faller, un dels grans atractius turístics de la localitat per la vistositat de les disfresses però també per l’enginy dels creadors de cadascun dels grups de les falles El Colp, Pensat i Fet i El Pilar. La desfilada l’ha obert l’associació “Ura Deva Yoga”.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha agraït l’esforç de tots els integrants de les tres comissions falleres del poble: “Quines ganes teníem de disfrutar i divertir-nos amb el Tren Faller! Este esdeveniment és un emblema de les falles del nostre poble i que sempre crida l’atenció de veïns i visitants”.

“Dos anys de pandèmia, dos suspensions per la pluja… Era moment d’eixir al carrer i divertir-nos i, a la fi, ho hem aconseguit. Ha sigut una gran satisfacció veure a tantes persones disfressades disfrutant del seu amor per les falles i la festa”, ha seguit el primer edil.

Respecte als premis que ha concedit cada falla als grups que s’han disfressat, la Falla El Colp ha premiat amb el primer premi a Farolets Colp, en la secció infantil, i a Els de la furgona, en majors; mentre que Pensat i Fet ha guardonat a “A qui li amarga un dolç”, en majors, i “La tribu sargantana”, en infantils. La Falla El Pilar, en esta ocasió, no ha fet concurs de disfresses.

 

Falla El Colp:

Infantils:

1.- Farolets Colp

2.- League of legends

3.- Vikingos

 

Majors:

1.- Els de la furgona

2.- Un sac de plomes

3.- Arlequins al Colp

 

Pensat i Fet

Infantils:

1.- La tribu sargantana

2.- Buscadors de fardatxos

3.- Duendes del bosque

 

Majors:

1.- A quién le amarga un dulce

2.- En el nombre del padre

3.- Vikingas pitufas

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×