Vilamarxant es bolca perquè la ciutadania disfrute d’una Setmana Santa en un entorn privilegiat

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de les àrees de Medi Ambient i Turisme, s’està bolcant per a conscienciar a la ciutadania i els visitants en el respecte al medi natural durant les vacances de Setmana Santa.

El dijous, 14 d’abril, comencen les vacances de Setmana Santa, moment que moltes persones aprofitaran per a visitar el terme municipal de Vilamarxant i disfrutar dels diferents paratges naturals que es troben.

Les Rodanes, el Parc Natural del Túria o les àrees de massa forestal situades a Vilamarxant són algunes de les zones que seran transitades per centenars de persones per a disfrutar de l’entorn que envolta al municipi.

Així, l’Ajuntament de Vilamarxant ha activat tots els mecanismes per a gestionar les àrees amb major impacte per la presència de persones com l’Àrea Recreativa Pedrera del Rei, que després de les últimes actualitzacions realitzades per l’administració local, té parcs infantils, paellers, taules, bar i totes les comoditats per a viure un dia en la naturalesa.

Les diferents àrees municipals estan treballant perquè totes les zones  es troben en perfectes condicions, però també per a supervisar el correcte ús de les àrees comunes respectant l’entorn.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha fet una crida a la responsabilitat individual: “Convidem a la ciutadania a disfrutar de l’entorn privilegiat que tenim, però sempre des del seny i la responsabilitat, ja que hem de cuidar-lo perquè les generacions futures puguen continuar fent-ho durant els pròxims anys”.

“Tenim la sort d’estar situats entre Les Rodanes i el Parc Natural del Túria. Som una aposta turística segura i ens encanta rebre a multitud de persones durant les vacances, però també hem de fer un esforç extra per a mantindre el nostre medi natural intacte”, ha seguit el primer edil, qui ha lloat l’esforç municipal durant estes dates.

“Hem activat tots els dispositius que tenim al nostre abast per a protegir els nostres espais naturals, tan preuats i ben valorats per les milers de persones que ens visiten anualment”, ha acabat l’alcalde.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×