Vilamarxant es consolida com a destinació turística de proximitat durant la Setmana Santa

La localitat de Vilamarxant s’ha consolidat durant estes vacances de Setmana Santa i Pasqua com una destinació turística d’èxit després de la gran afluència de visitants als diferents llocs d’interés que disposa.

El Parc Natural del Túria, el Paratge Natural Municipal Les Rodanes, les diferents zones d’esplai i el nucli urbà han rebut durant estes setmanes a molts visitants procedents de l’entorn de la ciutat de València.

L’entorn natural de Vilamarxant ha sigut un dels grans reclams així com l’excel·lent estat en el qual es troben les zones recreatives del municipi després de les millores realitzades per l’Ajuntament en els últims mesos per a dotar-les de tots els serveis necessaris.

La proximitat amb València i l’hospitalitat de les seues gents han influenciat en l’èxit de Vilamarxant com a destinació turística de proximitat, un lloc en el qual passar el dia en plena naturalesa en companyia d’amics i familiars.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant i responsable de l’àrea de Turisme, ha visitat durant les últimes hores les zones de major afluència de visitants per a comprovar que es troben en perfectes condicions després d’estos dies.

“Hem d’agrair el comportament extraordinari de les persones que ens han visitat així com de tots els serveis municipals que han treballat molt dur perquè les àrees recreatives estigueren en perfecte estat i amb tots els serveis en funcionament”, ha explicat el primer edil.

A més, l’alcalde ha comprovat el grau de satisfacció dels visitants: “Cada vegada més rebem un feedback molt positiu dels visitants que s’enamoren del nostre entorn amb el riu Túria i Les Rodanes com a grans reclams o qualsevol zona del nostre nucli urbà”.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×