Instal·lat un nou panell de senyalització al costat de l’alberg de la Bassa Barreta

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Turisme, ha instal·lat un nou panell de senyalització al costat de l’alberg de la Bassa Barreta, situat al Parc Natural Municipal de Les Rodanes.

Gràcies a este nou panell, els visitants a la zona natural podran conéixer tota la informació general de Les Rodanes, així com la fauna i flora que cohabiten en l’espai natural.

Així mateix, les persones que transiten per la zona tindran a la seua disposició un mapa amb els llocs més importants del Parc Natural de Les Rodanes i la ubicació de les instal·lacions educacionals de la zona.

Xavier Jorge, alcalde i responsable de l’àrea de Turisme, ha explicat que estos panells són “de gran importància per als visitants, ja que són fonamentals per a oferir informació d’una zona única”.

“Els nostres veïns i visitants disfruten cada dia del Parc Natural de Les Rodanes, un espai únic i que centenars de persones venen a conéixer-lo. Donar-los la informació necessària perquè coneguen la zona, la seua flora i la seua fauna ha de ser el nostre objectiu, ja no sols amb panells sinó també amb activitats i promoció”, ha acabat el primer edil.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×