Vilamarxant celebra la seua primera edició del concurs de pintura ràpida el pròxim 27 de novembre

El pròxim 27 de novembre és la data triada per a la celebració de la primera edició del concurs de pintura ràpida “De Sol a Sol”, organitzat per l’Ajuntament de Vilamarxant a través de la regidoria de Turisme.

Esta cita, que es desenvoluparà durant tot el dia, servirà perquè els artistes oferisquen la seua particular visió sobre la cultura, el patrimoni, els paisatges, les gents, les activitats o les tradicions del municipi del Camp de Túria.

Així, des del Consistori es busca promoure el fet pictòric, difondre la visió del municipi captada pels participants i visibilitzar el col·lectiu d’artistes de Vilamarxant.

En esta primera edició del concurs de pintura ràpida, l’organització ha establit que l’artista que cree l’obra guanyadora reba un premi de 2.000 euros, mentre que el subcampió s’emporte 1.200 euros. El tercer i quart classificat, segons la valoració del jurat expert, aconseguiran 800 i 500 euros, respectivament.

Les inscripcions, de caràcter gratuït, s’efectuaran a l’Ajuntament de Vilamarxant de 9 a 14 hores, en el telèfon 96 271 00 32 o en el correu electrònic turisme@vilamarxant.es.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant i regidor de Turisme, ha assegurat que este certamen permetrà “atraure a importants artistes de pintura ràpida que difondran la seua visió a través de les seues obres elaborades en tot just unes hores”.

“Els pintors podran plasmar en els seus llenços la realitat de Vilamarxant a través dels paisatges, del patrimoni, de la quotidianitat dels seus veïns… En definitiva, volem donar a conéixer els valors turístics més importants del nostre poble gràcies a la creativitat dels artistes”, ha indicat el primer edil.

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×