Gastronomia

Cuina de qualitat

Menjar bé. Disfrutar de la gastronomia local. Sorprendre’s. Són algunes de les raons per a vindre a Vilamarxant i deixar-se portar pels sabors que ens ofereixen comerços locals tradicionals que s’han convertit en grans referents de la comarca del Camp de Túria.

Hostaleria al servei del visitant

Els bars i restaurants ofereixen una gastronomia variada i respectuosa amb el producte. Els comerços ofereixen productes de qualitat que són una ensenya que després, en la cuina de la teua casa, et faran transportar-te a l’experiència d’haver visitat Vilamarxant. I els forns, replets de degustacions salades i dolços, que et faran viure, disfrutar i assaborir el moment.

Disfrutar del plaer de menjar

Vilamarxant engloba i aglutina una gran varietat d’establiments gastronòmics que sorprendran visitants i veïns.

Marxant és una iniciativa de l’Ajuntament de Vilamarxant per a promocionar la gran varietat d’establiments gastronòmics que sorprenen tant a visitants com a veïns.

Si t’apeteixen unes sabroses tapes, un super entrepà, una apetitosa hamburguesa, una pizza cruixent, arrosos variats o alguna cosa dolça, als restaurants que formen part de Marxant et sentiràs a la glòria.

Agenda i actualitat

September 2023

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×