Contact

La Pea és un paratge natural pel qual transcorre el riu Túria. Tant la muntanya de 450 hectàrees com tot el riu Túria al seu pas pel terme han sigut inclosos en el Parc Natural del Túria. En esta zona predomina la vegetació de ribera.

La Pea és un lloc on podem descansar, menjar i disfrutar, amb amics o amb la família, de les vistes que ens ofereix este preciós racó del Parc Natural del Túria.

Este racó tan pròxim a València ens permet disfrutar de la naturalesa i passar un dia recorrent els seus camins i observant els ocells, com el corb de mar gran, la garsa real i l’àguila cuabarrada en algunes ocasions. A més, també podrem disfrutar dels peixos autòctons com el barb comú o l’anguila.

A l’altre costat del riu podrem veure un altre paratge natural que es diu La Fenosa, pertanyent al municipi de Benaguasil. Este lloc també és ideal per a desconnectar i passar un dia agradable amb amics i familiars. El paratge de la Fenosa està molt ben adaptat i en ell podem trobar un parc infantil, uns berenadors i accés a banys públics.

Ací podem enllaçar amb dos de les rutes principals del Parc Natural del Túria, la Ruta Violeta de l’Aigua i la Ruta Roja de la Pea o simplement podem disfrutar d’un passeig pel corriol del riu.

Com accedir?

Este lloc el podem trobar a uns 6 km del poble i per a arribar cal prendre el tercer carrer a la dreta entrant a Vilamarxant des de Llíria, just després de passar la gasolinera (Carrer de la Pea).

Cal estar atents a un xicotet cartell on ens indica el desviament per un camí de terra. Seguim el camí fins a l’aparcament, no queda molt ben senyalitzat, però està en una esplanada abans d’arribar al nucli de 3 o 4 cases que estan al costat del camí.

Des del pàrquing i sempre respectant la propietat privada dels veïns, eixim seguint el camí i en la primera bifurcació prenem el camí de la dreta, caminant uns 300 metres baixarem fins al riu per a disfrutar de l’entorn.

Contact info

La Pea, 46191, Valencia, España

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×