Contact

Esta senda forma part del conjunt d’equipaments de la Bassa Barreta. Es tracta d’un trajecte exclusivament per als vianants, adaptat a persones amb mobilitat reduïda, d’1 km de longitud i 1,5 m d’amplitud. En ell, podem trobar passarel·les i ponts per a salvar els obstacles d’alguns punts del recorregut, així com rampes d’accés a tots els elements instal·lats en la sendera.

Estos treballs es troben integrats paisatgísticament perquè el material triat per a això és fusta de teca tractada que es mimetitza a l’entorn de l’actuació.

En general, la zona és plana i s’ha buscat que la sendera vaja a mig vessant amb pendents suaus i que recórrega les ombries, buscant l’ombra de l’arbratge. La senda dissenyada actua com a eix vertebrador dels espais fraccionats integrant en este paisatge els cultius i els arbres tradicionalment agrícoles com a oliveres i garroferes. A més, durant el recorregut, els usuaris podran disfrutar d’arbres grans, pins en la seua majoria, ben formats i amb copes denses, que realcen el concepte de bosc.

Durant el trajecte també estan instal·lats 3 panells explicatius sobre fauna, vegetació i geomorfologia del paratge, a més de cartells didàctics sobre vegetació allí existent.

Accés

Des de Vilamarxant, pel carrer de Les Rodanes, podrem arribar fins al bar «El Trinquet», situat un poc abans del cementeri municipal. Des d’allí ix un carrer a l’esquerra que abandona la població. Seguirem recte fins a trobar un cartell de fusta situat en un encreuament que ens indica la Bassa Barreta. Primer, ens dirigirem per un camí asfaltat i després, per una pista de terra que ens portaran fins al pàrquing. Des de Vilamarxant són aproximadament 3 km.

En el mateix entorn es pot visitar el ‘Arboreto’ i La Bassa Barreta. També des d’ací podem enllaçar amb el camí que puja a la Rodana Gran i podem visitar les trinxeres.

Contact info

C. Nueve, 81, 46191 Villamarchante, Valencia, España

Register

You don't have permission to register

Welcome to El Cor del Túria

Install
×